Inschrijven of rondleiding

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Inschrijven is vrijblijvend

Een inschrijving bij Bicopa is geheel vrijblijvend. Bij plaatsing wordt gekeken naar de inschrijfdatum. Hoe eerder je staat ingeschreven, hoe eerder je kind mogelijk geplaatst kan worden. Als je achteraf toch geen gebruik van plaatsing op de wachtlijst wilt maken kan je dit aan ons doorgeven.

Rondleiding kinderdagverblijf

Wanneer je kind bij ons dagverblijf staat ingeschreven nemen wij contact met je op voor een rondleiding en kennismakingsgesprek. Dit gesprek richt zich met name op de organisatorische aspecten van je kind. Tijdens de kennismaking word je rondgeleid op de locatie, krijg je informatie en kun je vragen stellen.

Goede afstemming en wennen

Wanneer je besluit je kind aan onze zorg toe te vertrouwen en je het contract hebt ondertekend kunnen we een afspraak maken om te wennen. Informatie-uitwisseling over de verzorging en opvoeding van je kind staan hierin centraal. Om tot een goede afstemming te komen wordt er gevraagd naar je wensen en vertellen we je over onze dagindeling.