Kinderdagverblijf Almere-Buiten

Bij BICOPA is ieder kind welkom. Wij vinden het erg belangrijk dat de opvang zich aansluit op de behoeftes van de ouders en kinderen. Wij hebben daarom altijd goed contact met zowel de ouders als de kinderen en maken duidelijke afspraken.

Tarieven

Het uurtarief voor 2020 is vastgesteld op € 8,17 per uur.

Brengen & Halen

Brengen

De kinderen kunnen worden gebracht voor 09:00 uur in verband met uitstapjes. Uiterlijk om half tien nemen de ouders afscheid van de kinderen, zodat we om 9.30 uur in alle rust kunnen beginnen met de gezamenlijke fruitmaaltijd. Mocht u uw kind later willen brengen, komt u dan bij voorkeur na 10.00 uur, zodat de rest van de kinderen dan klaar is met eten.
In overleg is ophaal en thuisbreng service ook mogelijk.


Halen

Het ophalen het liefst na 16:00 uur. Liever niet tijdens het slapen of eten. Wanneer er iets bijzonders is, waardoor u uw kind op een ander tijdstip dan normaal wilt brengen of halen meldt dit dan even bij een van de leidsters.

Officieel zijn wij open tot 18.00 uur, maar dan sluiten wij ook echt. Verlengde openingstijden zijn mogelijk in overleg. Omdat het ophalen ook tijd vergt, zoals het geven van een goede overdracht, schoentjes en jas aan etc. vragen wij u iets eerder aanwezig te zijn.

Openingstijden & Feestdagen

De openingstijden zijn van 06.30 tot 18.00 (11,5 uur per dag). Verlengde openingstijden zijn mogelijk. Contracten worden altijd op maat gemaakt.

BICOPA kent geen zomersluiting. BICOPA is gesloten op alle erkende nationale feestdagen en in de week tussen kerst en Nieuwjaar. Een overzicht van sluitingsdata vindt u in deze informatiemap.