Meest gestelde vragen

Hier bevinden zich de meest gestelde vragen.

Door onze vaste pedagogisch medewerkers leren kinderen en leidster elkaar goed kennen en bouwen zo een hechte band op. Hierdoor ontstaat een huiselijke sfeer waar kinderen zich snel thuis voelen.

Absoluut. Kinderen krijgen bij BICOPA de mogelijkheid om zich vrij te ontwikkelen. We stimuleren motorische ontwikkeling, sociale ontwikkeling, emotionele ontwikkeling en cognitieve ontwikkeling.

De pedagogisch medewerkers proberen zoveel mogelijk de geldende normen en waarden aan de kinderen over te brengen door deze normen en waarden zelf uit te oefenen. Mochten de medewerkers iets merken bij de kinderen dat hier niet op aansluit, dan gaan zij hiermee in gesprek met het kind om zo tot een gepaste oplossing te komen.

De opvang op de BSO is bedoeld voor kinderen die naar de basisschool gaan. Dit betekent dat kinderen van vier tot de leeftijd dat ze naar de middelbare school gaan zijn welkom bij BICOPA. Op de groep staan vaste gediplomeerde pedagogisch medewerkers. De kinderen weten dan wie ze van school ophaalt en bij wie ze de middag of ochtend gaan doorbrengen. Dit is voor de kinderen prettig. Ze zijn vaak de hele dag enthousiast om naar de BSO te mogen gaan.

Het uurtarief voor 2019 is vastgesteld op € 6,95 per uur.

Wij zijn geopend van 6.30 tot 18:00. Verlengde openingstijden zijn mogelijk

Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Het uurtarief voor 2019 is vastgesteld op € 8,02 per uur.

Wij zijn geopend van 6.30 tot 18:00. Verlengde openingstijden zijn mogelijk